SIKKER OG ØKONOMISK KØRSEL

Vi investerer i at forbedre vores chaufførers kørsel. Vi træner chaufførerne i energirigtige kørsel. Et af målene er at udnytte ressourcerne effektivt ved alle de avancerede teknologier og de mest avancerede køretøjer anvendes med henblik på at reducere mængden af papir, brændstof og udstødning, med særlig opmærksomhed på sikker kørsel.

image
image

EFFEKTIV PLANLÆGNING AF LOGISTIK

Det elektroniske transportstyringssystem “Loc Tracker” hjælper med at planlægge ruterne optimalt, spare på brændstoffet, og giver mulighed for at se, hvor køretøjerne er i realtid. Dette sikrer en effektiv anvendelse af telekommunikationsressourcer og forbedrer effektiviteten af medarbejdernes præstation. Lastbilerne er også udstyret med videoovervågningskamera og optagelsessystem i realtid, hvilket sikrer tilsyn med fragten og kontrol af medarbejdere.

MODERNE UDSTYR

Vi bruger lastbiler i EURO 5 og EURO 6 klasser. Vi fornyer vores bilpark hvert år med det nyeste Volvo-udstyr. Disse er kraftfulde, sikre og miljøvenlige køretøjer. Beskyttelse af miljøet er en af Volvos kerneværdier. Vi var i stand til at reducere CO2-udslip med 90% og brændstofforbruget og klimapåvirkninger med 40%.

Vi udfører regelmæssige køretøjskontrol. Vi arbejder med producenter og er altid på udkig efter de bedste og sikreste løsninger.

image