Fuld godstransport

Vi leverer transport af hele vognlæs mellem Skandinavien og landene i EU med standard gardintrailere og kølesættevogne. De tre-akslede lastbiler fra Volvo, DAF og MAN kan transportere fragt på op til 30 tons i de skandinaviske lande. Vi er ansvarlige for en sikker og hurtig levering med højeste kvalitet, det er derfor, at alle vores lastbiler og trailere opfylder de højeste standarder, er i god stand og bliver omhyggeligt vedligeholdt. Vi leverer fragt via den mest hensigtsmæssige og hurtigste rute. Det elektroniske transportstyringssystem “Loc Tracker” hjælper med at planlægge ruterne optimalt, spare på brændstoffet, og giver mulighed for at se, hvor køretøjerne er i realtid. Lastbilerne er også udstyret med videoovervågningskamera og optagelsessystem, der viser billeder omkring lastbilen og traileren i realtid.

– Transport af fragt med gardintrailere op til 92 m3 og op til 33 EP *.
– Transport af fragt med højvolumen (JUMBO) lastbiler på op til 110 m3 og op til 33 EP.
– Transport af fragt med gardinsider højvolumen lastbiler med øget højde på op til 3,0m (MEGA) på op til 100 m3 og op til 33 EP.
image
image

Delvis godstransport

Vi leverer tjenester til den delvise fragtleverance, der kræver ekstra pleje, tilsyn og planlægning. De tre-akslede lastbiler fra Volvo, DAF og MAN kan transportere gods på op til 30 tons i de skandinaviske lande. Med velplanlagte ruter kan vi hurtigt og sikkert levere fragt til kunderne. Det elektroniske transportstyringssystem “Loc Tracker” hjælper med at planlægge ruterne optimalt, spare på brændstoffet, og giver mulighed for at se, hvor køretøjerne er i realtid. Lastbilerne er også udstyret med videoovervågningskamera og optagelsessystem, der viser billeder omkring lastbilen og traileren i realtid.

– Transport af fragt med rumdelt sættevogn på op til 92 m3 og op til 33 EP.
– Transport af fragt med små lastbiler på op til 42 m3 og op til 18 EP.

Transport af gods, der kræver temperatur regime

Vi transporterer fragt, der kræver ansvarlig temperaturkontrol. De tre-akslede lastbiler fra Volvo, DAF og MAN kan transportere fragt på op til 30 tons i de skandinaviske lande. Denne fragt kræver særlig opmærksomhed og skal leveres af erfarne og omhyggelige chauffører. Chaufførerne er altid involveret i lasten og måler temperaturen på lasten for at sikre levering af høj kvalitet. Det elektroniske transportstyringssystem “Loc Tracker” hjælper med at planlægge ruterne optimalt, spare på brændstoffet, og giver mulighed for at se, hvor køretøjerne er i realtid. Lastbilerne er også udstyret med videoovervågningskamera og optagelsessystem, der viser billeder omkring lastbilen og traileren i realtid.

– Transport af last med kølesættevogne på op til 92 m3 og op til 33 EP.
– Transport af gods med kølerum, der har to rum med forskellige temperaturer i samme sættevogn. Op til 92 m3 og op til 33 EP.
– Transport af fragt med dobbeltdækker kølerum. Op til 92 m3 og op til 66 EP. Velegnet til transport af fragt i små mængder.
image
image

TRANSPORT AF BULKGODS

Vi bruger nye sættevogne med gå-gulv til at transportere gods, så vi kan losse og laste hurtigere og mere effektivt. Semitrailers kapacitet er 93 m³, og den maksimale transportvægt er 30 ton, så vi kan transportere murbrokker, husholdningsaffald, gødning, savsmuld, gods pakket på paller og andre bulkgods i hele Skandinavien.

GODSTRANSPORT LASTNING/LOSNING MED HYDRAULISK KRAN

I de skandinaviske lande leverer vi godstransport med en hydraulisk kran, der forenkler processen med læsning, losning og transport af voluminøse strukturer. Maskinen med bommen fungerer som en løftekran, mens den hydrauliske kranspecifikation tillader losning eller lastning af last op til 12 m afstand fra køretøjet. Den maksimale mulige løftehøjde er 12 m, og løftekapaciteten er 8,5 t.

image
image

UDLEJNING AF CEMENTPUMPE

En betonpumpe med en blander giver os mulighed for at udføre kvalitetsarbejde hurtigere. Betonpumpen gør det muligt at levere betonblandingen til ethvert sted du vælger, og den tilhørende blander garanterer bekvem transport og perfekt kvalitet af den blanding, der transporteres. Den tekniske specifikation af blanderen gør det muligt at pumpe betonen i en vandret afstand på 28 m fra køretøjet og i en lodret afstand på 32 m. Betonblanderens kapacitet er 7 m³.

Vi sælger forskellige klasser af færdigblandet beton.